Meteen naar de content

Nieuws

De 5 meest waardevolle kaarten uit de Battle Styles set !

Aylin Heering 13 Feb 2023

Wat zijn de 5 meest waardevolle kaarten uit de Battle Styles set ?

Als verzamelaar van de populaire Pokémon kaarten weet je als geen ander dat deze kaarten niet alleen om te verzamelen zijn, maar ook erg veel waarde kunnen hebben. In de Battle Styles serie zijn er een aantal kaarten wie in goede staat een mooie waarde kunnen hebben.
In deze blogpost gaan we kijken naar de 5 meest waardevolle kaarten uit deze serie, zo weet jij naar welke kaarten je op zoek moet gaan. De prijzen vermeld bij de kaarten zijn op het moment van schrijven, en wanneer de kaart in goede kwaliteit is. 

5) Houndoom (BST 179)
€ 20,00

Pokémon kaart - Houndoom (BST 179) 
Houndoom is een Dark/Fire-type Pokemon en de 179e kaart uit de Battle Styles serie. De kaart is voorzien van prachtige kunst en veel details, en biedt spelers de mogelijkheid om met Houndoom te spelen in het Pokemon Trading Card Game. De kaart heeft erg indrukwekkende aanvallen zoals de Dark Fang en Darkfire. 

4) Single Strike Urshifu VMAX (BST 168)
€ 35,00

Pokemon kaart - Single Strike Urshifu VMAX (BST 168) 
Single Strike Urshifu VMAX is een zogenaamde VMAX-kaart, wat betekent dat het de meest krachtige versie is van de Pokémon Urshifu. Single Strike Urshifu VMAX is een water- en darktype Pokémon en beschikt over unieke aanvallen, zoals Single Strike Punch en Rapid Strike, waarmee het veel schade kan aanrichten aan zijn tegenstanders. Op het plaatje zie je hoe krachtig deze Pokémon is en door dit vette design is het een must voor elke collectie !

3) Empoleon V (BST 146)
€ 40,00

Pokemon kaart - Empoleon V (BST 146) 
Empoleon V is een water en ijs type Pokemon met een unieke evolutie en vermogen om te vechten. Empoleon V heeft een geweldige verdediging en sterke aanvallen die het een sterke tegenstander maken in de Pokemon Trading Card Game. Deze kaart is beroemd om zijn prachtige ontwerp en krachtige stats, wat hem tot een waardevolle toevoeging maakt aan elke Pokemon verzameling. 

2) Rapid Strike Urshifu VMAX (BST 170)
€ 60,00

pokémon kaart - Rapid Strike Urshifu VMAX 
Rapid Strike Urshifu VMAX  is een zeer gewilde Pokemon kaart uit de Battle Styles serie. Het is een VMAX kaart, wat betekent dat het de grootste en machtigste versie van de Urshifu Pokémon is. De Rapid Strike Urshifu VMAX heeft een unieke "snelle aanval", wat hem een zeer krachtige en snelle Pokémon maakt.

1) Tyranitar V (BST 155)
€ 90,00

Pokémon Kaart- Battle Styles Tyranitar V  

Tyranitar V is de sterke evolutie van Pupitar. Tyranitar V heeft een aantal krachtige aanvallen, zoals Rampage en T-Stream, die zorgen voor hoge schade bij je tegenstander. Zijn bijzonderheid is de vermogen om twee hits uit te delen aan een enkel doelwit in één beurt. Door de geweldige Alt-art en de schaarste van deze kaart is het een mooie nummer 1 ! 

 Zelf op jacht naar de beste kaarten of producten uit de Battle Styles serie?

Op onze webshop vind je een ruim aanbod Battle Styles producten. 
Gegarandeerd de laagste prijs en gratis verzending al vanaf € 75,00 !  

Hieronder een greep uit onze Battle Styles collectie: 

Battlestyles Checklane Blister – Tyranitar  Battlestyles Checklane Blister – Corviknight Battle Styles Booster Pack

Klik op de afbeelding om naar product pagina te gaan.

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

this is just a warning
Inloggen
Mijn winkelwagen
0 Items
0%

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods