Meteen naar de content

Nieuws

Wat zijn de duurste Pokémon kaarten ?

Aylin Heering 02 Feb 2023

De Pokémon Trading Card Game is al sinds 1999 populair onder verzamelaars en spelers, en sindsdien is er een indrukwekkende hoeveelheid kaarten uitgegeven. Sommige van deze kaarten zijn zeldzaam en in hoge vraag, waardoor ze nu veel geld waard zijn.

Hier zijn enkele van de meest waardevolle Pokémon-kaarten ter wereld:

  1. Pikachu Illustrator Promo Card: Deze zeldzame kaart werd in 1998 als beloning uitgereikt aan winnaars van een tekenwedstrijd in Japan. Slechts zes exemplaren van deze kaart bestaan, en een ervan werd in 2019 verkocht voor meer dan $224.000.

  2. Tropical Mega Battle 2001 Promo Card: Deze kaart werd uitgereikt aan winnaars van een Pokémon-toernooi in Hawaii in 2001. Er bestaan slechts zes exemplaren van deze kaart, en ze zijn zeer waardevol onder verzamelaars.

  3. Prerelease Raichu: Deze kaart is een prototype van een uiteindelijk nooit uitgegeven set, en is daarom zeldzaam en waardevol.

  4. Trophy Pikachu Trainer Promo Card: Deze kaart werd uitgegeven als prijs voor winnaars van verschillende Pokémon-toernooien en is nu zeer waardevol onder verzamelaars.

  5. Charizard Shadowless Base Set: Deze kaart is een van de meest populaire Pokémon-kaarten aller tijden, en is daarom zeer waardevol.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de waarde van een kaart afhankelijk is van vele factoren, zoals de staat van de kaart, de populariteit van het personage en de schaarste van de kaart. Het is belangrijk om altijd te overwegen wat de waarde is van de kaarten die u verzamelt, en te investeren in bescherming en opslag om de staat van de kaarten te behouden.

Het Pokémon Trading Card Game is nog steeds een populaire hobby onder verzamelaars en spelers, en de waarde van sommige kaarten blijft stijgen. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging als speler, of als verzamelaar op zoek bent naar zeldzame en waardevolle items, het Pokémon Trading Card Game biedt iets voor iedereen.

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

this is just a warning
Inloggen
Mijn winkelwagen
0 Items
0%

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods