Meteen naar de content

Nieuws

Terugblik op de Pokémon Sword en Shield Serie !

Aylin Heering 04 Feb 2023

Binnenkort komt de Scarlet en Violet er al aan, dit betekend dat we eens terug gaan blikken op de afgelopen serie Sword & Shield.

De Pokémon TCG Sword & Shield werd gelanceerd in  2019 en bracht een frisse wind in het spel door nieuwe Pokémon en nieuwe spelmechanismen te introduceren. De Sword & Shield-serie omvat verschillende sets zoals Rebel Clash, Darkness Ablaze en Vivid Voltage, en elke set voegt unieke kaarten en aspecten toe aan het spel.

De nieuwe features zoal Rapid Strike en Single Strike veranderden de manier waarop spelers hun kaarten gebruikten en gaven hen nieuwe strategieën om te gebruiken tijdens het spelen. Bovendien voegden deze sets ook nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX-kaarten toe, die het spel nog spannender maakten en spelers nog meer mogelijkheden boden om te bouwen aan hun verzameling.

Tot slot verbetert de Sword & Shield-serie ook de visuele ervaring van het spel door de afbeeldingen op de kaarten te verbeteren en de lay-out van de verpakkingen te moderniseren.

In het algemeen heeft de Pokémon TCG Sword & Shield-serie veel veranderingen en verbeteringen gebracht en heeft het spel een nieuwe dimensie gegeven aan het verzamelen en spelen van Pokémon TCG-kaarten

Bedankt voor het abonneren

Dit e-mailadres is al geregistreerd

this is just a warning
Inloggen
Mijn winkelwagen
0 Items
0%

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods